Posilněte svoji imunitu s rakytníkem tibetským

1.10.2019

​​​​​​

S avizovanou chřipkovou epidemií za dveřmi dozajista přemýšlíte, jak posílit svoji imunitu. Můžete si pořídit běžně dostupné doplňky stravy a vitamíny vyráběné v laboratoři, lepší je ovšem vsadit na matku přírodu.

Zázrak jménem rakytník znali naši předci již před mnoha staletími a jeho skvělé účinky nám pomáhají dodnes. Název této superbobule pochází se starořeckého Hippophae, což znamená třpytící se kůň. Již staří Řekové odhalili blahodárné účinky rakytníku, neboť koně, kteří se pásli v oblastech s jeho vysokým výskytem, byli zdraví, dobře stavění a měli lesklou srst.

Rakytník tibetský se hrdě řadí mezi superpotraviny, které jsou definovány jako výživově bohaté potraviny plné vitamínů, minerálů, vlákniny, antioxidantů a živin rostlinného původu, a jsou tak zvláště prospěšné pro zdraví a tělesnou a duševní pohodu. V našich zeměpisných šířkách je četný výskyt rakytníku řešetlákového, který ovšem koncentrací prospěšných látek zdaleka nedosahuje hodnot naměřených u původní odrůdy rakytníku tibetského.

Moderní medicína začíná tuto blahodárnou rostlinu stále více využívat a klinické studie prokázaly, že rakytník významnou měrou přispívá k podpoře činnosti imunitního systému díky stimulaci tvorby bílých krvinek. Pravidelné užívání rakytníku snižuje náchylnost k akutním respiračním infekcím a chřipce, podporuje organismus v boji proti zánětům a patologickým mikroorganismům. Působí příznivě na nervový systém a proti únavě.

Produkty Himalyo jsou vyráběny výhradně z rakytníku tibetského a to v certifikované BIO kvalitě. Svoji denní dávku vitamínu C a spousty dalších účinných látek ve vysoké koncentraci můžete užívat ve formě 100% šťávy, kapslí či olejů.

Spolehněte se na léčivou sílu přírody a nenechte se od chřipky porazit!

 

 

frame-scrollup