pozadí úvodní sekce

KRÁSA

100% koncentrované oleje z goji a rakytníku jsou hojně využívány v kosmetice. Tyto dvě bobule totiž disponují látkami, které jsou nesmírně blahodárné pro pokožku pří přímé aplikaci.

OMLAZUJÍCÍ GOJI

Olej ze semen kustovnice čínské, která je již po tisíciletí považována za elixír mládí a krásy, obsahuje nejprospěšnější účinné látky extrahované ze semen plodů.

  • působí aktivně proti stárnutí kožních buněk
  • revitalizuje svrchní i hlubší struktury pokožky
  • zajišťuje přirozenou obnovu pleti
  • má zvláčňující a zpevňující účinky
  • minimalizuje hyperpigmentaci a barevné nerovnosti
  • chrání před dráždivými vlivy okolního prostředí
produkt

HOJIVÝ RAKYTNÍK

Regenerační, hojivé a antiseptické účinky rakytníku na pleť prokázaly četné klinické studie.

  • působí protizánětlivě a zlepšuje pružnost pokožky
  • příznivě působí při hojení drobných poranění a puchýřků
  • významně redukuje jizvy, začervenání a otoky
  • pomáhá regenerovat pokožku po nadměrném vystavení chladu či slunci
  • pomáhá při léčbě akné a atopické dermatitidy
produkt

 

 

Doporučené produkty

GOJI Seed Oil BIO

GOJI Seed Oil BIO | 30 ml

100% olej ze semen plodů kustovnice čínské v certifikované BIO kvalitě.  Čistou esencí a vrcholným produktem z kustovnice je olej získávaný šetrnou extrakcí ze semen jejích plodů. Velmi nákladný a náročný proces výroby přináší vysoce koncentrovaný koktejl účinných látek. Na jednu kapku tohoto oleje je zapotřebí až třicet plodů kustovnice. Olej je elixírem zdraví, mládí a krásy. Jeho pravidelné užívání dodává tělu potřebnou vitalitu a energii. silné antioxidační účinky, pohlcování volných radikálů v těle, ochrana před oxidačním stresem ​podpora funkce trávicích enzymů, udržení správné hladiny tuku a cukru v krvi udržení správné hladiny cholesterolu regenerace oběhového systému a zpevnění cév harmonizace funkce centrální nervové soustavy, mírnění deprese, nervozity a podrážděnosti Informace k doporučenému dennímu dávkování S GOJI OLEJEM KE KRÁSE A ZDRAVÉ POKOŽCE Olej ze semen goji je hojně využíván také v kosmetice. Působí aktivně proti stárnutí kožních buněk a revitalizuje svrchní i hlubší struktury pokožky. Zajišťuje její přirozenou obnovu a je silným anti-aging prostředkem. Má zvláčňující a zpevňující efekt. Vyrovnává obsah melaninu v kůži, minimalizuje hyper-pigmentaci a barevné nerovnosti. Ochraňuje před dráždivými vlivy okolního prostředí a ochraňuje před UV zářením. Tip na použití: Aplikujte přímo na očištěnou pleť, nejlépe před spaním. Jemnými kruhovými pohyby důkladně vmasírujte do pokožky obličeje a dekoltu. Přidejte několik kapek do používaného krému nebo pleťové masky.
599 Kč s DPH
ks
RAKYTNÍK Seed Oil BIO

RAKYTNÍK Seed Oil BIO | 30 ml

100% olej ze semen plodů vysokohorského tibetského rakytníku v certifikované BIO kvalitě.  Čistou esencí a vrcholným produktem z rakytníku je olej získávaný šetrnou extrakcí ze semen jeho plodů. Velmi náročný a nákladný proces výroby přináší vysoce koncentrovaný koktejl účinných látek. Ke všem prospěšným složkám obsaženým v džusu obsahuje olej ze semen navíc esenciální mastné kyseliny linolenovou a alfa-linolenovou. Významně tak regeneruje sliznice trávicího traktu a napomáhá hojení žaludečních a střevních vředů. bohatý zdroj přírodního vitamínu C významná stimulace imunitního systému podpora organismu v boji proti zánětům a patologickým mikroorganismům jedinečné hojivé a regenerační účinky podpora zažívání a metabolismu, hojení sliznice trávícího traktu Informace k doporučenému dennímu dávkování Blahodárné účinky při vnějším použití Pro své hojivé účinky je olej hojně využíván také v dermatologii a kosmetice, neboť zlepšuje pružnost pokožky a udržuje ji mladou. Je výborným pomocníkem při léčbě akné, ekzémů, oparů či drobných poranění pokožky. Olej ze semen pokožku významně nezabarvuje, můžete tedy bez obav aplikovat i na viditelná místa. Tip na použití: Použijte přímo na vyčištěnou pleť, jemnými kruhovými pohyby vmasírujte do pokožky obličeje a dekoltu. Přidejte několik kapek do používaného krému nebo pleťové masky, do obkladů, zábalů nebo teplé vany.
499 Kč s DPH
ks
RAKYTNÍK Fruit Oil BIO

RAKYTNÍK Fruit Oil BIO | 30 ml

100% olej z plodů vysokohorského tibetského rakytníku v certifikované BIO kvalitě.  Olej je čistou esencí plodů rakytníku v super koncentrované formě. Získává se z celého plodu původní vysokohorské odrůdy tibetského rakytníku velmi nákladnou, ale šetrnou a efektivní metodou CO2 extrakce. Na rozdíl od čisté šťávy obsahuje také účinné látky z ostatních částí plodů, zejména slupek a tvrdých částí dužiny. Na jedinou kapku tohoto oleje je zapotřebí až třicet čerstvých plodů rakytníku. Je alternativou k užívání džusu. bohatý zdroj přírodního vitamínu C významná stimulace imunitního systému podpora organismu v boji proti zánětům a patologickým mikroorganismům jedinečné hojivé a regenerační účinky podpora zažívání a metabolismu, hojení sliznice trávícího traktu Informace k doporučenému dennímu dávkování Blahodárné účinky při vnějším použití Ke všem prospěšným složkám obsaženým v džusu a kapslích obsahuje navíc také unikátní esenciální kyselinu palmito-olejovou. Stimuluje regenerační procesy a hojení pokožky. Aktivuje základní fyziologické funkce, redukuje jizvy a ostatní drobná i významnější poškození a zklidňuje po nadměrné sluneční expozici. Pokožku ochraňuje před zánětlivými procesy a alergickými projevy. Olej z plodů výrazněji zabarvuje pokožku, doporučujeme tedy používat zejména večer a pro hojení poranění na místech, kde pro vás toto zabarvení nebude na překážku. Tip na použití: Aplikujte na poraněnou či podrážděnou pokožku a krouživými pohyby jemně vmasírujte. Přidejte několik kapek do používaného krému, do obkladů, zábalů nebo teplé vany.
399 Kč s DPH
ks
frame-scrollup