
mrkev | 210 |
---|---|
jablko | 219 |
zelí | 295 |
brambory | 300 |
květák | 385 |
cibule | 450 |
grapefruit | 495 |
třešně | 670 |
červená paprika | 710 |
červené hrozny | 739 |
pomeranč | 750 |
avokádo | 782 |
řepa | 840 |
brokolice | 850 |
švestky | 949 |
jahody | 1 540 |
česnek | 1 939 |
maliny | 2 400 |
granátové jablko | 3 307 |
borůvky | 4 460 |
sušené švestky | 5 770 |
mléčná čokoláda | 6 740 |
ostružiny | 7 700 |
tmavá čokoláda | 13 120 |
GOJI | 59 930 |
ORAC
Oxygen Radical
Absorbance Capacity
je standardizovaný test určený k měření účinků antioxidantů v potravinách, které lidské tělo chrání před oxidačním stresem.
mrkev | 210 |
---|---|
jablko | 219 |
zelí | 295 |
brambory | 300 |
květák | 385 |
cibule | 450 |
grapefruit | 495 |
třešně | 670 |
červená paprika | 710 |
červené hrozny | 739 |
pomeranč | 750 |
avokádo | 782 |
řepa | 840 |
brokolice | 850 |
švestky | 949 |
jahody | 1 540 |
česnek | 1 939 |
maliny | 2 400 |
granátové jablko | 3 307 |
borůvky | 4 460 |
sušené švestky | 5 770 |
mléčná čokoláda | 6 740 |
ostružiny | 7 700 |
tmavá čokoláda | 13 120 |
GOJI | 59 930 |