Kvet

Doba přípravy: 40 min

Doba vaření: 40 min

Bramborový salát

Přísady (pro 4 porce)

  • 500 g brambor
  • 3 vejce
  • Salátová okurka
  • Svazek ředkviček
  • Kopr
  • 50 g goji plodů (namočených v citronové šťávě)
  • Bílý jogurt
  • Lžíce majonézy
  • Pepř
  • Sůl
  • Sójová omáčka

Postup

​Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vše dáme do mísy a přidáme nadrobno nakrájenou okurku, na plátky nakrájené ředkvičky a goji, kterou cca hodinu předem namočíme v citronové šťávě. Přidáme jemně nasekaný kopr, bílý jogurt, majonézu, a dochutíme pepřem, solí, sójovou omáčkou a promícháme.

frame-scrollup