Přísady (pro 2 porce)
- 1 uzené tofu
- 1 červená paprika
- 1 zelená paprika
- 1 stonek řepíkatého celeru
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- Hrst goji plodů
- Kečup (rajčatový protlak)
- Olej
- Kari
- Sójová omáčka
- Kešu
Postup
Tofu nakrájíme na kostičky a na troše oleje opečeme do zlatova a vyndáme z pánve. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, česnek, papriky (na proužky), nadrobno nakrájený řapíkatý celer. V misce smícháme trochu kečupu, sójovou omáčku, kari koření a hrst goji. Směs přilijeme k zelenině, snížíme teplotu a za občasného promíchání vaříme přibližně 5 minut. Nakonec přidáme připravené tofu, kešu oříšky a podáváme s rýží nebo bulgurem.